50 ml./100 ml./200 ml./500 ml.
Cocos nucifera.
Nerafinuotas, ekologiškas (Soil association sertifikuotas)
Kilmės šalis: Filipinai
100 % natūralus grynas kokoso aliejus spaustas iš džiovinto kokoso, todėl yra viliojančio kokosų kvapo.
Kokosų aliejus puikiai drėkina išsausėjusią kūno odą, atstato išsausėjusius plaukus, juos suminkština, pamaitina, grąžina jiems natūralų žvilgesį.
Nerafinuotas kokoso aliejus natūraliai suteikia švelnią apsaugą nuo saulės iki 2 SPF.
SVARBU. Nerafinuotas kokoso aliejus paprastai yra kietos konsistencijos ir skystėja esant 24°C temperatūrai, tačiau tai neturi įtakos aliejaus savybėms. Aliejus vėl sutirštės, įdėjus jį į šaldytuvą.
Nerafinuoto kokoso aliejaus naudojimas kosmetikoje
Kokoso aliejus naudojamas kaip kūno odos drėkiklis: nedidelį kiekį kokoso aliejaus sušildykite tarp rankų, juo tepkite drėgną viso kūno, taip pat ir veido odą. Aliejų galima naudoti kūdikių odelei drėkinti, dekoltė zonai, makiažo valymui, odai aplink akis.
Kaip plaukų kaukė: Sutepkite visus plaukus nedideliu kiekiu aliejaus - paskirstykite per visą plaukų ilgį, švelniai įmasažuokite į galvos odą. Palaikykite plaukų kaukę 30-60 minučių ir įprastu būdu išplaukite plaukus šampūnu.
Kaip plaukų galiukų rekonstruktorius: nedidelį kiekį kokoso aliejaus sušildykite tarp rankų ir lengvai suvilgykite sausus ar drėgnus plaukų galiukus, nenuskalaukite.