Makadamijų aliejus

Makadamijų aliejų rekomenduojame naudoti ir odos priežiūrai, ir masažams. Šis aliejus lengvai įsigeria į odą, ją drėkina, lygina raukšleles. Makadamijų aliejus turi regeneruojančių savybių, skatina žaizdelių, nedidelių randelių gijimą.

Smulkiau


17,00Lt


  • Currently 0.00/5

Įvertinimas: 0.0/5 (0 balsai viso)

Biolitai Sumokėdami už šį krepšelį galite gauti 1 biolitą. Jūsų krepšelyje bus viso 1 biolitas kuriuos galima pakeisti į nuolaidų kuponą už 1,00Lt.


14 kitų produktų toje pačioje kategorijoje

Macadamia integrifolia

Nerafinuotas, ekologiškas, Soil association sertifikuotas

Kilmės šalis: Australija


Makadamijų riešutų aliejus yra turtingas palmitoleino rūgšties, kuri savo savybėmis yra artima žmogaus odos išskiriamiems riebalams (sebumui). Todėl makadamijų aliejus plačiai naudojamas kosmetikoje. Šis aliejus pasižymi universalumu: jis puikiai tinka tiek odos priežiūrai, tiek masažams. Odą veikia kaip natūrali priešuždegiminė priemonė, padeda šalinti toksinus.   Makadamijos riešutų aliejus pasižymi ir gydomosiomis, regeneruojančiomis savybėmis, mažina nedidelius randus, skatina žaizdelių gijimą.

Makadamijos riešutų aliejus lengvai įsigeria į odą, ją drėkina, lygina raukšleles. Jame gausu baltymų ir vitamino E.

Tai vienas geriausių aliejų plaukų priežiūroje. Šis aliejus ypač gerai įsigeria į plaukus, juos minkština, padeda atkurti pažeistą plauko folikulą, grąžina elastingumą ir žvilgesį, plaukai lengviau šukuojasi.  Nedideliu kiekiu aliejaus sutepkite plaukus, įmasažuokite į galvos odą ir po pusvalandžio išplaukite galvą. Norint pasiekti dar geresnio rezultato, makadamijų aliejų tepkite ant plaukų šiltą, nes nuo šilumos greičiau atsiveria plauko žvyneliai ir aliejus geriau pasisavinamas.

Klientų komentarų kol kas nėra.

Komentuoti gali tik prisiregistravę lankytojai

Krepšelis  

Nėra prekių

Pristatymas 0,00Lt
Viso 0,00Lt

Pirkti