Paieška

Augalinis emulsinis vaškas Didinti

Augalinis emulsinis vaškas

11 g.
(kiekis skirtas dviems 50 ml kremams pagal Biokosmetikos akademijos receptą).

Naudojamas emulsiniuose kremuose, pieneliuose, losjonuose, kad susijungtų hidrolatas su aliejais.

Detaliau

2,30€

Pirkdami šią prekę galite gauti iki 1 premijos tašką. Jūsų krepšelis bus 1 taškas kurį (-uos) galite konvertuoti į nuolaidų kuponą už 0,30€.


Glyceryl Stearate

Emulsinis vaškas minkština odą ir suteikia jai švelnumo, sukuria apsauginį barjerą, neleidžiantį odai prarasti drėgmę.

Emulsinis vaškas sujungia aliejus ir vandenį. Gali būti naudojamas kartu su kitais emulsikliais. Šis emulsinis vaškas tirpus aliejuje, netirpus vandenyje.

Naudojimas: Į kremus ar pienelius rekomenduojama dėti 7 - 10 % emulsinio vaško. Emulsinis vaškas kartu su aliejais šildomas iki 40 laipsnių temperatūros, tada į aliejų su vašku supilamas maždaug 40 laipsnių temperatūros hidrolatas. Maišoma, kol atvės. Kai atvėsta - keletą minučių plakama.