Pačiulių eterinis aliejus

Aliejus naudojamas pažeistai odai, esant aknei, uždegimams, egzemoms, jautriai, sudirgintai odai nuraminti. Atjaunina odos lasteles, atstato randų pažeistą odą. Naudojama riebių plaukų priežiūrai ir pleiskanų gydymui. Garinamas pačiulių eterinis aliejus ramina, pakelia nuotaiką. Dėl savo egzotiško kvapo, laikomas afrodiziaku.

Smulkiau


14,00Lt


  • Currently 0.00/5

Įvertinimas: 0.0/5 (0 balsai viso)

Biolitai Už šią prekę, biolitai neskiriami


22 kitų produktų toje pačioje kategorijoje

 

3 ml

Pogostemon patchouli

Kilmės šalis: Indonezija

 

Pačiulių eterinis aliejus yra tirštas, tamsiai rudas. Jo kvapas - aštrus, skvarbus ir ilgai išliekantis. Jis paplitęs kvepalų pramonėje, nedidelis aliejaus kiekis mišiniuose suteikia kvapui rytietiškų bruožų.

Pačiulių eterinis aliejus plačiai naudojamas ne tik parfumerijoje, bet ir kosmetikoje. Pačiulės eterinis aliejus naudojamas:

  • pažeistai odai, esant aknei, uždegimams, egzemoms;
  • jautriai, sudirgintai odai nuraminti;
  • atjaunina odos lasteles, atstato randų pažeistą odą;
  • naudojama riebių plaukų priežiūrai ir pleiskanų gydymui;
  • garinamo pačiulių eterinio aliejaus aromatas ramina, pakelia nuotaiką, suteikia pilnatvės jausmą.
  • Dėl savo egzotiško kvapo, pačiulių eterinis aliejus laikomas afrodiziaku.

Pačiulės alchemija: pačiulė gerai dera su vetiverijų, sandalmedžio, frankincenso, bergamotės, kedro, miros, jazminų, rožių ir įvairiais citrusiniais aliejais.

Klientų komentarų kol kas nėra.

Komentuoti gali tik prisiregistravę lankytojai

Krepšelis  

Nėra prekių

Pristatymas 0,00Lt
Viso 0,00Lt

Pirkti