Simondsijų (jojobos) vaškas

Simondsijų (jojobos) vaškas - alternatyva natūraliam bičių vaškui. Vaškas gali būti naudojamas gaminant biokosmetiką: makiažo valiklius, lūpų balzamus, kūno drėkiklius. Jis balansuoja riebalinių liaukų veiklą, sebumo išsiskyrimą, drėkina ir minkština odą.

Smulkiau


5,00Lt


  • Currently 0.00/5

Įvertinimas: 0.0/5 (0 balsai viso)

Biolitai Už šią prekę, biolitai neskiriami


10 g. / 50g.

Simmondsia Chinensis (hidrinta)

Kilmės šalis: Italija

 

Sukietintas simondsijų (jojobos) vaškas, panašiai kaip ir aliejus, yra labai panašios sudėties, kaip ir mūsų odos išskiriamas sebumas, todėl balansuoja riebalinių liaukų veiklą, sebumo išsiskyrimą.

Simondsijų (jojobos) vaškas - alternatyva natūraliam bičių vaškui. Vaškas gali būti naudojamas gaminant biokosmetiką: makiažo valiklius, lūpų balzamus, kūno drėkiklius. Gaminyje naudokite 4-8 % vaško.

Klientų komentarų kol kas nėra.

Komentuoti gali tik prisiregistravę lankytojai

Krepšelis  

Nėra prekių

Pristatymas 0,00Lt
Viso 0,00Lt

Pirkti